KAČ TRADE

PRODAJNI PROGRAM

ZAKAJ
IZBRATI NAS?

Že več kot dve desetletji smo prisotni na slovenskem trgu, kjer oskrbujemo slovensko kovinsko-predelovalno industrijo z našo kompletno ponudbo rezilnih orodji, držal in ostale potrebne opreme namenjene obdelavi kovin.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA 03 / 710 40 80 ali nam PIŠITE NA info@kactrade.si

KAČ TRADE NOVICE

NE ZAMUDITE

Mednarodni industrijski sejem 2022 v Celju

Uspešno smo se udeležili sejma MIS 2022 v Celju in v sodelovanju z našimi tujimi partnerji predstavili novitete iz prodajnega programa. Odzivi naših obstoječih in novih kupcev, ki so nas obiskali na našem razstavnem prostoru so bili zelo pozitivni, zato z optimizmom zremo v prihodnost, obnem pa nas to zavezuje še k bolj zavzetnem delu in profesionalni podpori naših strank.

Novi induktivni nakrčevalni sistem AURA AU_three

Naš specializirani partner za orodjarstvo AURA predstavlja že tretjo generacijo induktivne nakrčevalne enote AU-three. Značilnosti enote AU-three je, da omogoča vpenjanja orodja v nakrčevalna držala iz nerjavnega jekla, ki imajo kar nekaj prednosti pred jeklenimi nakrčevalnimi držali (nižja temperatura segrevanja ter s tem daljša življenjska doba držal; manjše vibracije zaradi boljše absorbcije tresljajev med obdelavo; modularni sistemi držal in s tem znižanje stroškov,…) Seveda pa je z modularno izvedbo nakrčevalne enote, omogočeno tudi segrevanje klasičnih jeklenih nakrčevalnih držal in s tem univerzalnost uporabe v proizvodnji.

KATALOGI

PRELISTAJTE PDF KATALOGE NAŠIH DOBAVITELJEV

NAŠE PREDNOSTI

01

+22 LET

02

KRATKI DOBAVNI
ROKI

03

+200.000
TISOČ ARTIKLOV

04

STROKOVNI
KADER