O NAS

Na slovenskem trgu smo prisotni od leta 2000. Od takrat naprej s tehnološko podporo in tehničnim svetovanjem pri prodaji sodelujemo s slovensko kovinsko-predelovalno industrijo.

Z našo kompletno ponudbo rezilnega orodja, vpenjalne tehnike, ročnega orodja, opreme za delavnice, CNC strojev in CAM programske opreme, lahko iz ene roke ponudimo kompleten servis našim strankam.

S specializiranimi tehnološkimi znanji naše ekipe, našim kupcem pomagamo pri optimizaciji delovnih procesov odrezovanja in zviševanju njihove produktivnosti.

Naše rešitve na področju orodjarstva in serijske proizvodnje v kombinaciji z ostalim širokim asortimanom izdelkov, ki jih lahko ponudimo iz našega prodajnega portfolia, zagotavljajo odlično izkušnjo podpore iz enega naslova, kjer z osebnim pristopom pomagamo našim strankam zagotoviti njihove potrebe po visoki produktivnosti. Skupaj z našimi evropskimi dobavitelji orodja in opreme, zagotavljamo hitro odzivnost.

S specializiranimi tehnološkimi znanji naše ekipe, se trudimo našim kupcem pomagati dvigovati njihovo produktivnost, kjer lahko prevzamemo kompletno tehnično podporo na projektih v orodjarstvu in visoko serijski proizvodnji.

Stalno nadgrajevanje znanja naše ekipe zagotavlja, da ostajamo v dobri formi in se s timskim delom ne ustrašimo izzivov prisotnih v današnjem času. Z vsakodnevnim nabiranjem izkušenj pri našem delu, si prizadevamo postati še boljši…

KAČ TRADE

PRODAJNI PROGRAM

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA 03 / 710 40 80 ali nam PIŠITE NA info@kactrade.si