REZILNO ORODJE, DRŽALA IN OSTALA OPREMA

Z našo kompletno ponudbo rezilnega orodja, vpenjalne tehnike, ročnega orodja,
opreme za delavnice, CNC strojev in CAM programske opreme, lahko iz ene roke ponudimo kompleten servis našim strankam.

REZILNO ORODJE
AURA®Frästechnik GmbH
Specializiran proizvajalec vseh vrst rezkalnih orodij, osredotočen predvsem na rešitve v orodjarstvu.

Prodajni program:
Širok nabor orodij z izmenljivimi ploščicami, trdokovinskih rezkarjev za specifične obdelave v orodjarstvu, orodja za obdelavo v trdo (do 65HRC), trdokovinskaantivibracijska držala, induktivne rešitve za nakrčevanje držal iz nerjavnega jekla, podpora pri programiranju in tehnologijah obdelavter izboru ustreznih strategij, izvedba šolanj in treningov obdelav.
REZILNO ORODJE
BILZ Werkzeugfabrik GmbH & Co. KG
Bilz je nemško podjetje ustanovljeno leta 1919 in pionir na področju rešitev rezanja navojev in pri iskanju rešitev toplotnega induktivnega nakrčevanja orodji.

Prodajni program:
Kompenzacijjske glave in sinhro držala za rezanje navojev s hitromenjalnimi rešitvami menjav navojnih svedrov, kontrolne rešitve za rezanje navojev pri visokoserijski proizvodnji predvsem v avtomobilski industriji, sistemi induktivnega nakrčevanja, nakrčevalna in ostala  CNC rezkalna držala.
REZILNO ORODJE
BOEHLERIT GmbH & Co.KG
Avstrijsko podjetje iz Kapfenberga na avstrijskem štajerskem, ustanovljeno leta 1932 in eden od začetnikov uporabe volframovih karbidov na področju obdelave kovin in obrabnih delov.

Prodajni program:
Rezkalna in stružna orodja, specialna orodja za obdelavo ročičnih gredi, cevi, pločevine…
Izdelki iz karbidnih trdin kot so bloki za erodiranje, surovci za preoblikovanje, trdokovinske palice, obrabni deli v različnih industrijskih panogah in ostali izdelki iz karbidnih trdin po specifikaciji kupca.
REZILNO ORODJE
HAHN+KOLB Werkzeuge GmbH
Nemško podjetje ustanovljeno leta 1898 (Hermann Hahn in Adolf Kolb). Podjetje se je hitro uveljavilo kot specialist za orodje, opremo in stroje v panogi kovinsko-predelovalne industrije po celotnem svetu predvsem po profesionalni kakovosti njihovih izdelkov. Danes eden največjih evropskih trgovcev s tehničnim blagom, z več kot 130.000 artikli v svojem prodajnemprogramu in uveljavljenimi lastnimi blagovnimi znamkami ATORN in ORION.

Prodajni program:
Prodajni program obsega kompletno ponudbo na področju rezilnega, vpenjalnega in ročnega orodja, merilnega orodja in opreme, izdelkov za opremo delovnega mesta in delavnic, zaščitne opreme in kemijskih proizvodov, transportne tehnike, strojev…
REZILNO ORODJE
LMT FETTE Werkzeugtechnik GmbH & Co KG
Podjetje je leta 1908 v Hamburgu ustanovil Wilhelm Fette. LMT Fette je vodilni svetovni proizvajalecsistemov glav za valjanje navojev in modulnih rezkarjev.je.

Prodajni program:
Sistemi aksialnih, tangencialnih in radialnih glav za valjanje navojev, odvaljni rezkarji za izdelavo standardnih in specialnih ozobljenj, navojni svedri in vtiskovalci z menjalnimi trdokovinskimi glavami za velikoserijsko proizvodnjo, rezkalno in vrtalno orodje,…
REZILNO ORODJE
LMT KIENINGERGmbH & Co. KG
Nemško podjetje ustanovljeno leta 1960 za proizvodnjo visoko preciznih orodij za obdelavo kovin.

Prodajni program:
Specialna orodja z izmenljivimi monolitnimi trdokovinskimi ploščicami in jeklenimi ter trdokovinskimi držali za grobo, srednje fino in fino obdelavo v orodjarstvu z visoko natančnostjo krožnega teka. Kompleksna in namenska PKD orodja za uporabo v visokoserijski proizvodnji.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA 03 / 710 40 80 ali nam PIŠITE NA info@kactrade.si